середу, 11 січня 2017 р.

Підготовка учнів 9-х класів до ДПА з математики

В рамках підготовки до ДПА з математики для учнів 9-х класів створені 40 варіантів тестів першої частини атестаційної роботи за збірником завдань для державної підсумкової атестації з математики: 9 кл./ А.Г. Мерзляк та ін.- К., Центр навч.-метод. л-ри, 2014 рекомендованим Міністерством освіти і науки України (наказ МОН України від 27.12.2013 № 1844)

пропонують 12 завдань з вибором однієї правильної відповіді (8 завдань з алгебри і 4 завдання з геометрії). Для кожного тестового завдання з вибором відповіді подано чотири варіанти відповіді, з яких тільки один правильний. При цьому учень не повинен наводити будь-які міркування, що пояснюють його вибір. Правильне розв’язання кожного завдання цього блоку оцінюється одним балом та підсумовуються при виставленні оцінки.          

         Для початку проходження виконуваного файлу тесту досить запустити його на виконання за допомогою провідника Windows або будь-якого файлового менеджера. Після цього з'явиться вікно підготовки до тестування, в якому можна ввести своє ім'я (воно буде включено в друкований протокол), прочитати назву тесту, його короткий опис і ім'я автора. Відлік часу і завдання питань починається після натискання кнопки «Почати тестування».


Немає коментарів:

Дописати коментар